Kend din egen motivation

Date/Time
Date(s) - 07/11/2016
8:30 am - 4:30 pm

Location
Symbion Science Park

Categories No Categories


Premiere – første gang som åbent kursus i Danmark!

Hvorfor føler du dig nogle dage super-motiveret, klar til at møde nye udfordringer, positiv og omgængelig – imens du andre dage er uoplagt, og føler at du “hænger i bremsen”, uden helt at vide, hvad du skal gøre for at komme tilbage på sporet? Spørg dig selv : “Hvad er det, der virkelig motiverer mig?”. De fleste kender ikke svaret.

Gennem de seneste år, har over 5000 personer gennemført Motivation Factor’s endags workshop, som effektivt gør deltageren i stand til at tage kontrol og hånd om sin egen motivation.

Motivation er individuel og situationsbestemt. Når du kender dine, personlige motivationsfaktorer, er du i stand til at navigere når du oplever frustration, stress og hårde deadlines, og din nye viden gør dig tilmed bedre i stand til at styre din karriere, succes og til at opnå dine mål.

Deltag i denne workshop, og få svaret på, hvad du skal søge at opnå, og hvad du bør undgå for at blive – eller forblive – højt motiveret.

Det åbne kursus afholdes i København, faciliteres af Motivation Factor’s grundlægger Helle Bundgaard og koster (denne første gang) kun kr. 1.995,- (eksklusiv moms)

Se det fulde program her…

Tilmelding via e-mail her… (skriv “Kend din egen motivation i emnefeltet) – eller udfyld tilmeldingen herunder.

Bookings

Bookings are closed for this event.

Easy Sharing: